Συνταγή για Καρυδόπιτα
Συνταγή για Καρυδόπιτα
- 1.000 gr ΜΕΙΓΜΑ
- 400 gr ΝΕΡΟ
- 400 gr ΗΛΙΕΛΑΙΟ
- 300 gr ΚΑΡΥΔΙ
- 20 gr ΚΑΚΑΟ
- 8 gr ΚΑΝΕΛΑ
- 4 gr ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 1.000 gr ΝΕΡΟ
- 900 gr ΖΑΧΑΡΗ
- Προαιρετικά Ξύσμα
Πορτοκάλι & ΚανέλαΠΡΟΣΟΧΗ: Αφήνουμε το σιρόπι μας να κρυώσει και έπειτα σιροπιάζουμε την καρυδόπιτα μας.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Όλα μαζί στο χέρι με σύρμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα για την Καρυδόπιτα μας.
Ψήνουμε στους 170°C τα 500γρ για 45′ λεπτά περίπου.