Συνταγή για Μείγμα Ζαχαροπλαστικής – Κρέμα Μιλφέϊγ
Συνταγή για Μείγμα Ζαχαροπλαστικής – Κρέμα Μιλφέϊγ
Βασική Συνταγή για Cream Mille Feuille:
- 1000gr μείγμα
- 2200gr Κρύο Γάλα (ανάλογα πόσο σφικτή θέλουμε την κρέμα μας βάζουμε παραπάνω ή λιγότερο γάλα απο τα 2200γρ. )
Διαδικασία
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να αφρατέψει η κρέμα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκουράζουμε την κρέμα μας για 1-2 ώρες στο ψυγείο.