Συνταγή για Μείγμα Ζαχαροπλαστικής – Κρέμα Μιλφέϊγ

Συνταγή για Μείγμα Ζαχαροπλαστικής – Κρέμα Μιλφέϊγ

Βασική Συνταγή για Cream Mille Feuille:

  • 1000gr μείγμα
  • 2200gr Κρύο Γάλα (ανάλογα πόσο σφικτή θέλουμε την κρέμα μας βάζουμε παραπάνω ή λιγότερο γάλα απο τα 2200γρ. )

 

Διαδικασία

Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να αφρατέψει η κρέμα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκουράζουμε την κρέμα μας για 1-2 ώρες στο ψυγείο.