συνταγή για λουκουμάδες

Συνταγή για Λουκουμάδες

συνταγή για λουκουμάδες

 

Συνταγή για Λουκουμάδες

Βασική Συνταγή

1.000gr Μείγμα Λουκουμά
900 – 1000 gr Νερό

Διαδικασία

Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1′ λεπτό στην αργή και 4′ στη μεσαία.
Προσθέτουμε σιγά – σιγά νερό μέχρι να γίνει ο χυλός παχύρευστος για τους
λουκουμάδες.

Στοφάρουμε το μείγμα (ή εναλλακτικά, το τοποθετούμε σε ένα
σκεύος σε ζεστό μέρος περίπου 50°C), μέχρι να διπλασιαστεί σχεδόν,
χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό
σκεύος στο ψυγείο.