Συνταγή για Λουκουμάδες
Συνταγή για Λουκουμάδες
Βασική Συνταγή
1.000gr Μείγμα Λουκουμά
900 – 1000 gr Νερό
Διαδικασία
Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1′ λεπτό στην αργή και 4′ στη μεσαία.
Προσθέτουμε σιγά – σιγά νερό μέχρι να γίνει ο χυλός παχύρευστος για τους
λουκουμάδες.
Στοφάρουμε το μείγμα (ή εναλλακτικά, το τοποθετούμε σε ένα
σκεύος σε ζεστό μέρος περίπου 50°C), μέχρι να διπλασιαστεί σχεδόν,
χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό
σκεύος στο ψυγείο.