συνταγή για ρυζόγαλο

Συνταγή για Ρυζόγαλο

συνταγή για ρυζόγαλο

 

Συνταγή για Ρυζόγαλο

Βασική Συνταγή για Ρυζόγαλο
1000gr μείγμα ρυζόγαλο
5000gr γάλα

Διαδικασία

Βάζουμε το γάλα σε αντικολλητική κατσαρόλα, μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε το σκεύος από την φωτιά.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι διαλυθεί καλά και να μην σβολιάσει.
Έπειτα, ανεβάζουμε την κατσαρόλα και πάλι στην φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μία ακόμη βράση.
Τέλος, κατεβάζουμε και σερβίρουμε σε μπολάκια. Το ρυζόγαλό μας θα είναι έτοιμο μόλις κρυώσει πολύ καλά.