Συνταγή για Κρέμα Πατισερί
Συνταγή για Κρέμα Πατισερί
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
1.000 gr PASTRY CREAM
2.500 gr ΝΕΡΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ 1 λεπτό στην αργή και 5
λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι η κρέμα να
αποκτήσει ομοιόμορφη δομή και να γυαλίσει.
Η PASTRY CREAM (κρέμα πατισερί) είναι σταθερή στο φούρνο,
στο ψυγείο και στην κατάψυξη, δεν χάνει την δομή της και
μπορεί να χτυπηθεί με οποιαδήποτε κρέμα, ζωική ή φυτική.
να αρωματιστεί και να χρωματιστεί όπως την θέλουμε.