Μείγμα Pannacotta Σοκολάτα

Μείγμα Pannacotta Σοκολάτα

Πλήρες μείγμα για πανακότα σοκολάτα με μονοποικιλιακό κακάο προελευσής Ecuador.

Συνταγή:

  • 250γρ μείγμα Pannacotta Choco
  • 1000gr γάλα
    ή
  • 500γρ γάλα & 500γρ κρέμα γάλακτος


Διαδικασία:

Βράζουμε το γάλα σκέτο ή με την κρέμα γάλακτος.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μίγμα PANNACOTTA CHOCO
Ανακατέυουμε και ομογενοποιούμε καλά μέχρι να πάρει
μια βράση ακόμη.
Τοποθετούμε στα σκεύη τις αρεσκείας μας και αφήνουμε να κρυώσει για 3 με 4 ώρες στο ψυγείο.