Συνταγή American Donuts
Ολοκληρωμένο μείγμα για πραγματική Συνταγή American DonutsΥλικά για να υλοποιήσετε τη συνταγή “American Donuts”
ΣΥΝΤΑΓΗ:
1000gr μείγμα American Donuts
450gr παγωμένο νερό
50-70gr Μαγιά (ανάλογα με το περιβάλλον και την αναμονή)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ζυμώνουμε με σπιράλ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
8-10 λεπτά στην αργή και 2-3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα. Η θερμοκρασία εξόδου της ζύμης είναι 26°C. Έπειτα αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για περίπου 25 λεπτά.
Λαμινάρουμε στη μηχανή μέχρι να πετύχουμε 7-8mm (για περίπου 70-75γρ βάρος).
Στοφάρουμε για περίπου 60 λεπτά στους 34°C με σχετική υγρασία 70%.
Πρίν το τηγάνισμα αφήνουμε τα ζυμάρια για 10 λεπτά να στεγνώσουν και στη συνέχεια τηγανίζουμε για 3 λεπτά στους 180°C για περίπου ενάμιση λεπτό την κάθε πλευρά.